Dispositivos e acessórios
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
Preparação 15min
Total 2h 15min
4 stuks
Ingredientes
Kurkuma pizzadeeg
-
water370 g
-
verse gist2 - 3 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
gemalen kurkuma1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
Topping
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)150 g
-
uien in ringen (5 mm)50 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
courgettebloemen8
-
ansjovisfilets, in olie8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
532.5 mg
Proteína
26.5 g
Energia
1369.3 kJ /
327.3 kcal
Gordura
35.5 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
14.3 g
Hidratos de carbono
83.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nenhuma avaliação
Roerbak met aubergines en kofu
Nenhuma avaliação
Maanzaadslakken
Nenhuma avaliação
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nenhuma avaliação
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min