Dispositivos e acessórios
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Preparação 15min
Total 3h 35min
6 stuks
Ingredientes
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
636.7 mg
Proteína
19.3 g
Energia
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Havermoutpap met vers fruit
15min