Dispositivos e acessórios
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Preparação 15min
Total 3h 50min
6 stuks
Ingredientes
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
449.3 mg
Proteína
16.2 g
Energia
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Cholent
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Rauwe chocolade bietencake
Nenhuma avaliação
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Crème anglaise
15min
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Havermoutrepen met kaas
45min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Gierst met kip en curry
35min