Dispositivos e acessórios
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Preparação 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingredientes
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opcional)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
384.3 mg
Proteína
19.5 g
Energia
2200.8 kJ /
526 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
44.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza 2.0
7 Receitas
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bearnaisesaus
20min
Kracht Muesli
25min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nenhuma avaliação
Popcorn-ijs
Nenhuma avaliação
Glutenvrije quiche Lorraine
Nenhuma avaliação
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Marshmallows
2h 30min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Nenhuma avaliação
Macadamia Chocolade Koekjes
45min