Dispositivos e acessórios
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
Preparação 5min
Total 10min
4 porties
Ingredientes
-
verse basilicumbladeren als afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
666.4 mg
Proteína
23.3 g
Energia
1741.5 kJ /
416.2 kcal
Gordura
28.2 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nenhuma avaliação
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Roerbak met aubergines en kofu
Nenhuma avaliação
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Tagliatelle met broccoli
15min
Zuurkool
Nenhuma avaliação
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Rijst met kip en champignons
30min