Dispositivos e acessórios
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
668 mg
Proteína
26.8 g
Energia
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Gordura
24.3 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Couscous met lam en groenten
50min
Pastasalade met groenten
1h
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Pastasalade met kip
1h 15min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Kip met citroen
50min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Smoothie trio
10min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Tajine van kip met honing en pruimen
40min