Dispositivos e acessórios
Champignon en feta strudel met spinazie
Preparação 10min
Total 1h 45min
10 sneetjes
Ingredientes
Deeg
-
water80 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
ciderazijn¼ tl
-
olie20 g
-
bloem150 g
-
olie1 tl
Champignonvulling
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
350 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes350 g
-
zout¼ tl
-
verse bladspinazie100 g
-
boter in stukken25 g
-
bloem om te bestuiven
-
50 - 60 g mozzarella, verkruimeldfeta kaas verkruimeld50 - 60 g
-
zeezoutvlokken3 - 4 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
179.9 mg
Proteína
3.9 g
Energia
630.7 kJ /
150.7 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Champignon
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Moussaka met linzen
2h 20min
Taart met peer en brie
1h 10min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Chilli con carne
35min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Linzensoep met spinazie
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min