Dispositivos e acessórios
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
water divided955 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season1 tsp
-
black pepper, ground to taste, plus extra to season1 pinch
-
30 g parsley leaf, freshcilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
340 g broccoli floret, trimmedasparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught Alaskan (3 cm/1¼ in. thick)450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
679.6 mg
Proteína
33.8 g
Energia
4143 kJ /
990.2 kcal
Gordura
66.3 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
33.9 g
Hidratos de carbono
67.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Must Have Accessories - CA
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mango frozen yogurt
5min
Lemon Garlic Chicken
30min
Lemon roast chicken
1h 35min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Mojito
Nenhuma avaliação
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Creamy Potato Salad
Nenhuma avaliação
Mexican pulled pork
28h 10min