Stuffed Chicken and Glazed Potatoes

Stuffed Chicken and Glazed Potatoes

4.5 11 avaliações
Preparação 35min
Total 1h 30min
4 portions

Ingredientes

  • mixed nuts (e. g. pecans, hazelnuts, cashews, peanuts), toasted
    1 ½ oz
  • olive oil
    1 oz
  • shallots (approx. 1 oz ea.), cut in halves, divided
    2
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms cut in halves
    9 oz
  • salt divided
    5 pinches
  • russet potatoes cut in half lengthwise
    14 oz
    14 oz fingerling potatoes, cut in half lengthwise
  • maple syrup
    1 ½ oz
    1 ½ oz honey
  • unsalted butter cut into pieces, divided
    3 ½ oz
  • ground smoked paprika
    ½ tsp
  • cinnamon, ground
    2 pinches
  • cayenne pepper, ground
    2 pinches
  • celery stalks cut into pieces
    3 ½ oz
  • leeks sliced in rounds (¼ in.)
    3 ½ oz
  • carrots cut into pieces
    2 ½ oz
  • whisky
    1 ½ oz
  • chicken breasts, skinless, boneless flattened with a rolling pin (¼ in. thick), (see Tip)
    18 oz
  • Serrano ham sliced
    3 ½ oz
  • water divided
    11 oz
  • broccoli florets
    7 oz

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Energia 819 kcal / 3429 kJ
Proteína 38 g
Gordura 56 g
Hidratos de carbono 30 g
Fibra 7.8 g
Gordura saturada 22 g
Sódio 1208 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...