Dispositivos e acessórios
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
Preparação 15min
Total 1h 10min
10 slices
Ingredientes
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced12 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
phyllo dough6 sheets
-
feta cheese crumbled2 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
179.9 mg
Proteína
3.9 g
Energia
630.7 kJ /
150.7 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Mushrooms
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tomato Tart Tatin
1 h 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Lemon Caper Potato Salad
1 h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 h 35 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 h 20 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Holiday Brisket
6 h 55 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Root Vegetable Gratin
1 h 25 min