Dispositivos e acessórios
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
Preparação 15min
Total 1h 10min
10 slices
Ingredientes
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced12 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
phyllo dough6 sheets
-
feta cheese crumbled2 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
179.9 mg
Proteína
3.9 g
Energia
630.7 kJ /
150.7 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Mushrooms
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Fettuccini
40min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
New Jersey Tomato Pie
45min