Dispositivos e acessórios
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh button mushrooms14 oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease4 tsp
-
Swiss chard, white stalks removed and roughly chopped10 ½ oz
-
yellow onion quartered1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
ricotta cheese7 oz
-
canned diced tomatoes no-added salt14 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
water2 oz
-
4 pre-cooked lasagna pasta, sheets (approx. 5 oz) cut into halvesfresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves4
-
grated mozzarella2 oz
-
fresh basil leaves only, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
355 mg
Proteína
17 g
Energia
1457.5 kJ /
347.5 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
7.8 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Diabetics
26 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Cheese Wiz
10 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Keine Bewertungen
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Pasta Fagioli Soup
40 Min