Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
TM6 TM5

Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)

5.0 ( 2 avaliações )

Ingredientes

  • 14 oz fresh button mushrooms
  • 4 tsp extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
  • 10 ½ oz Swiss chard, white stalks removed and roughly chopped
  • 1 yellow onion quartered
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried oregano
  • 7 oz ricotta cheese
  • 14 oz canned diced tomatoes no-added salt
  • 2 tsp vegetable stock paste salt free (see Tip)
  • 2 oz water
  • 4 fresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves
    ou 4 pre-cooked lasagna pasta sheets (approx. 5 oz) cut into halves
  • 2 oz grated mozzarella
  • fresh basil leaves only, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
347.5 kcal / 1457.5 kJ
Proteína
17 g
Gordura
17.3 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Fibra
7.8 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
355 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas