Dispositivos e acessórios
Quick and Spicy Black Beans
Preparação 15min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
serrano chili stem removed, seeds removed, if desired1
-
white onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
chili powder½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
black beans rinsed and drained (2 x 14 oz cans)2 cans
-
vegetable stock5 oz
-
lime juice1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
504.8 mg
Proteína
9.2 g
Energia
689.3 kJ /
164.7 kcal
Gordura
2.9 g
Fibra
10.6 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taco Tuesday
21 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom Taco Filling
35min
Mushroom Taco Filling
35min
Chunky Guacamole
10min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Fresh Tomatillo Salsa
30min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30min