Dispositivos e acessórios
Mushroom-Stuffed Potato Patties
Preparação 10min
Total 1h
8 pieces
Ingredientes
Potato Dough
-
water20 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)28 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
large egg1
-
2 oz panko bread crumbsbread crumbs2 oz
-
fresh parsley, leaves only (opcional)2 sprigs
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Mushroom Filling
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
5 oz fresh button mushrooms, (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), slicedfresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced5 oz
-
4 sprigs fresh dill, choppedfresh parsley, leaves only chopped4 sprigs
-
grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)2 oz
-
bread crumbs2 oz
-
vegetable oil to fry
-
sour cream to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
573.9 mg
Proteína
9.9 g
Energia
944.7 kJ /
225.8 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
29.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Mushrooms
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Potato Pancakes
45min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45min
Longevity Noodles
40min
Spaghetti Carbonara Pie
1h 50min
Beef Pot Pies
1h 55min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min