Dispositivos e acessórios
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 pieces
Ingredientes
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcional) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
19 g
Energia
2895 kJ /
692 kcal
Gordura
52 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Father's Day Favorites
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Baked Chicken Nuggets
1h 15min
Longevity Noodles
40min
Pasta Primavera
50min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40min
Tomato Basil Pasta
45min
Three Egg French Omelet
30min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Caprese Frittata
30min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5min
Broccoli and Cheese Stromboli
1h 20min
English Breakfast Popovers
35min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min