Dispositivos e acessórios
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 pieces
Ingredientes
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcional) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
19 g
Energia
2895 kJ /
692 kcal
Gordura
52 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Father's Day Favorites
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
New Jersey Tomato Pie
45min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Avocado Tuna Boats
30min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Mac and Cheese Muffins
1h 5min
Detox Water (Flat Belly)
25min
Citrus Punch Cocktail
8h 30min
Marinara Dipping Sauce
10min
One Pot Ravioli Soup
30min
Deli Macaroni Salad
1h 45min
Macaroni and Cheese
35min