Dispositivos e acessórios
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
Preparação 15min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
water17 ½ oz
-
carrots in pieces (1 in.)7 oz
-
sweet potatoes cubed (1 in.)14 ½ oz
-
potatoes cubed (1 in.)14 oz
-
butternut squash cubed (1 in.)7 oz
-
zucchini with skin, cubed (1 in.)10 ½ oz
-
red onions in wedges10 ½ oz
-
red bell pepper sliced in strips10 ½ oz
-
extra virgin olive oil to grease1 ½ oz
-
salt1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mixed fresh herbs chopped, to garnish1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
392 mg
Proteína
3 g
Energia
761 kJ /
182 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9h 45min
Chicken Noodle Soup
50min
Citrus Kick
5min
Steamed Peppers
25min
Steamed Carrots
25min
Sautéing Chicken Strips
15min
Vegetable Stew
1h 15min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Chicken Tacos
1h 10min
Lemon Garlic Broccoli
20min
Turkey Bolognese Sauce
50min