Dispositivos e acessórios
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
Preparação 15min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
water17 ½ oz
-
carrots in pieces (1 in.)7 oz
-
sweet potatoes cubed (1 in.)14 ½ oz
-
potatoes cubed (1 in.)14 oz
-
butternut squash cubed (1 in.)7 oz
-
zucchini with skin, cubed (1 in.)10 ½ oz
-
red onions in wedges10 ½ oz
-
red bell pepper sliced in strips10 ½ oz
-
extra virgin olive oil to grease1 ½ oz
-
salt1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mixed fresh herbs chopped, to garnish1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
392 mg
Proteína
3 g
Energia
761 kJ /
182 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Side Dishes
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Penne Bolognese
40min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min
Soy Poached Chicken
50min
Steamed Peppers
25min
Steamed Carrots
25min
Basic Basmati Rice
35min
Tuna with Penne Pasta
30min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Butter Chicken
4h 5min
Lemon Garlic Broccoli
20min