Dispositivos e acessórios
Purple Cabbage with Pecan Salad
Preparação 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil2 oz
-
chopped pecans2 oz
-
shallots cut into pieces½ oz
-
water1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon, juiced)1 tbsp
-
whole grain mustard1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
purple cabbage cored, cut into pieces24 oz
-
watercress leaves stems trimmed2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
502 kJ /
120 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
St. Paddy's Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Coleslaw
10min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Broccoli Salad
5min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min