Dispositivos e acessórios
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Preparação 30min
Total 2h
2 porties
Ingredientes
Zeebaars
-
verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)15 g
-
water250 g
-
2 tl gedroogde gistverse gist20 g
-
broodbloem en iets meer om te strooien400 g
-
zout1 tl
-
citroen in plakjes1
-
zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g1
-
zout naar eigen smaak2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
-
water500 g
-
nieuwe aardappelen klein, ongeschild200 g
-
diepgevroren sperziebonen200 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
3852.1 mg
Proteína
241.3 g
Energia
8361.7 kJ /
1998.5 kcal
Gordura
27.8 g
Fibra
15.9 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
181.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vis
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nenhuma avaliação
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Kalkoenburgers
Nenhuma avaliação
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Peren op Sinaasappelsiroop
Nenhuma avaliação
Soubisesaus
Nenhuma avaliação