Dispositivos e acessórios
Quince Tart
Preparação 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease7 oz
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
25 oz guava paste, cut into pieces (see Tip)quince paste cut into pieces (see Tip)25 oz
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, Brandy)2 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
177.8 mg
Proteína
7.1 g
Energia
2865.8 kJ /
685 kcal
Gordura
21.9 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
13.3 g
Hidratos de carbono
115 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Flan Pudding
3h
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4h 25min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Marble Cake
2h 10min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Lemon Pound Cake
2h
Yogurt Cake
50min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30min