
Dispositivos e acessórios
Quince Tart
Preparação 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease7 oz
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tip)25 oz
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, Brandy)2 ½ oz
Nutrição por 1 portion
Energia
685 kcal /
2865.8 kJ
Proteína
7.1 g
Gordura
21.9 g
Hidratos de carbono
115 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
13.3 g
Sódio
177.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos