Dispositivos e acessórios
Kålsuppe
Preparação 15min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
-
fed hvidløg2
-
løg skåret i halve80 g
-
fennikelfrø, tørret1 tsk
-
olivenolie40 g
-
vand600 g
-
salt, fint1 tsk
-
hvidkål skåret i strimler400 g
-
kartoffel skåret i mindre stykker (1-2 cm)200 g
-
smørbønner, fra dåse200 g
-
sort peber, friskkværnet1 knivspids
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.3 g
Energia
786 kJ /
188 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
5.9 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sanselige supper
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Alsidig og cremet suppe
45min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40min
Suppe med blomkål og kikærter
50min
Cremet ærtesuppe
40min
Misosuppe med tofu
Nenhuma avaliação
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk pho
Nenhuma avaliação
Miso kyllinge suppe
Nenhuma avaliação
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Vichyssoise med pasta
35min