Dispositivos e acessórios
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
Preparação 10min
Total 40min
2 portioner
Ingredientes
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering25 g
-
porrer fint skåret80 g
-
kartofler skrællet og skåret i mindre stykker380 g
-
Karl Johan-svampe, tørrede gennemblødt og klemt10 g
-
vand380 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk
-
parmaskinke skåret i tynde strimler1 skive
-
purløg, frisk fint hakket4 kviste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.5 g
Energia
1347 kJ /
322 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
4.3 g
Hidratos de carbono
32.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sanselige supper
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Alsidig og cremet suppe
45min
Suppe med blomkål og kikærter
50min
Cremet ærtesuppe
40min
Misosuppe med tofu
Nenhuma avaliação
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk pho
Nenhuma avaliação
Miso kyllinge suppe
Nenhuma avaliação
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Nenhuma avaliação