Dispositivos e acessórios
Gingerbread House
Preparação 10min
Total 1h 10min
1 Complete recipe
Ingredientes
Ginger biscuits
-
plain flour plus extra for dusting375 g
-
baking soda¼ tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter softened to room temperature85 g
-
brown sugar150 g
-
egg room temperature1
-
maple syrup120 g
Royal icing
-
caster sugar300 g
-
egg white1
-
lemon juice¼ tsp
Assembly
-
breakfast cereals (opcional) (oatmeal squares), for decorating50 - 80 g
-
multi-coloured button-shaped chocolates (opcional) for decorating10 - 15
-
shortbread biscuits (opcional) for decorating3 pieces
-
mini pretzels (opcional) for decorating6 pieces
-
dill (opcional) for decorating1 - 3 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 Complete recipe
Sódio
1584 mg
Proteína
69 g
Energia
18903 kJ /
4518 kcal
Gordura
66 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
35 g
Hidratos de carbono
929 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas with Thermomix®
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hedgehog chocolate buns
2h 30min
Gingerbread House
12h
Royal icing
5min
Six-layer cake
5h 45min
Critters and crawlers
2h 25min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1h 5min
Sugar and Spice Cookies (Metric)
1h 40min
Lamington swiss roll
25h 40min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Fortune cookies
2h 5min
Vanilla Cupcakes
1h 10min
Vanilla Sponge Layer Cake
2h 35min