Dispositivos e acessórios
Gingerbread House
Preparação 10min
Total 1h 10min
1 Complete recipe
Ingredientes
Ginger biscuits
-
plain flour plus extra for dusting375 g
-
baking soda¼ tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter softened to room temperature85 g
-
brown sugar150 g
-
egg room temperature1
-
maple syrup120 g
Royal icing
-
caster sugar300 g
-
egg white1
-
lemon juice¼ tsp
Assembly
-
breakfast cereals (opcional) (oatmeal squares), for decorating50 - 80 g
-
multi-coloured button-shaped chocolates (opcional) for decorating10 - 15
-
shortbread biscuits (opcional) for decorating3 pieces
-
mini pretzels (opcional) for decorating6 pieces
-
dill (opcional) for decorating1 - 3 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 Complete recipe
Sódio
1584 mg
Proteína
69 g
Energia
18903 kJ /
4518 kcal
Gordura
66 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
35 g
Hidratos de carbono
929 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas with Thermomix®
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gingerbread House
12h
Red Velvet Cupcakes
1h
Walnut Mooncake
1h 10min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Rainbow Cake
2h 45min
Banana Bread
1h 50min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Candy Cane Cookies (Metric)
1h 45min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3h
Date and Bran Muffins
8h 35min
Quiche Lorraine
45min
Gooey Hot Chocolate Cookie (Metric)
2h 40min