Dispositivos e acessórios
Quiche Lorraine
Preparação 25min
Total 50min
8 slices
Ingredientes
-
Gruyère cheese (opcional) cut into pieces60 g
Pastry
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour to dust
-
all purpose white flour170 g
-
butter, unsalted cold and cut into pieces85 g
-
salt½ tsp
-
water60 g
Filling
-
bacon cube (see Tip)200 g
-
egg, large (65-70 g)4
-
whole milk60 g
-
100 g cooking creamcrème fraîche, min 30% fat100 g
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
439.1 mg
Proteína
10.2 g
Energia
1411.4 kJ /
337.3 kcal
Gordura
24.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chocolate Basque cheesecake
2h
Speculoos
3h
Romany creams
1h 15min
Lemon Garlic Chicken
30min
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min
Sunflower Butter
25min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Empanada pastry
45min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Red rice using rice mode
55min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação