Dispositivos e acessórios
Beef Wellington
Preparação 30min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
Beef fillet
-
olive oil3 tbsp
-
beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed1
-
Dijon mustard2 tbsp
Crêpes
-
milk125 g
-
plain flour70 g
-
egg1
-
sea salt2 pinches
-
unsalted butter to grease
Mushroom duxelles
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms cut in halves200 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut in halves400 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
prosciutto8 slices
-
puff pastry (2-3 sheets - see Tips)300 g
-
plain flour to dust
-
egg yolks lightly beaten2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
907.2 mg
Proteína
38 g
Energia
2334.4 kJ /
557.9 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
29.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Hollandaise
15min
Spaghetti Carbonara
40min
Whipped Kahlua® coffee
5min
Baked salmon with spiralized zucchini
Nenhuma avaliação
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Vegan Aioli
5min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Chilli crunch (TM6)
30min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h