![Beef Wellington Beef Wellington](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5e6d70e393de3f9281cc5b1487097fc4/Derivates/d9ad2687a696aa80a492a23c71f3175aa4158c33.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef fillet
- 3 tbsp olive oil
- 1 beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed
- 2 tbsp Dijon mustard
Crêpes
- 125 g milk
- 70 g plain flour
- 1 egg
- 2 pinches sea salt
- unsalted butter, to grease
Mushroom duxelles
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms
- 200 g button mushrooms
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 8 slices prosciutto
- plain flour, to dust
- 300 g puff pastry (2-3 sheets - see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 egg yolks, lightly beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2334.4 kJ / 557.9 kcal
- Proteína
- 38 g
- Hidratos de carbono
- 29.5 g
- Gordura
- 32.4 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 907.2 mg
Receitas alternativas
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 分钟
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 分钟
Clam Chowder
55min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2小时
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 分钟
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2小时
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2小时
Fudgy chocolate cake
50min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min