Dispositivos e acessórios
Incan Hot Chocolate
Preparação 10min
Total 40min
6 cups
Ingredientes
-
dark chocolate in pieces200 g
-
cocoa powder, unsweetened1 Tbsp
-
milk1000 g
-
star anise4
-
vanilla pod split lengthwise1
-
clove1
-
cinnamon stick halved1
-
Espelette pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 cup
Sódio
135.5 mg
Proteína
8.7 g
Energia
1218 kJ /
293.2 kcal
Gordura
19.7 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
18.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix® Noir
11 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Creamy Feta Dip
5min
Pistachio Butter
5min
Bento with Pandas
1h
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Nenhuma avaliação
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min