Versões compatíveis
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
ou 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Proteína
- 68.1 g
- Hidratos de carbono
- 2.6 g
- Gordura
- 60.9 g
- Gordura saturada
- 27.5 g
- Fibra
- 0.5 g
- Sódio
- 889.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1sa 20 dk
Sous-vide Steak
1sa 30 dk
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2sa
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4sa 25 dk
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min