Dispositivos e acessórios
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Preparação 25min
Total 2h 15min
2 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
889.5 mg
Proteína
68.1 g
Energia
3534.6 kJ /
844.8 kcal
Gordura
60.9 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
27.5 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feed the Love
22 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-vide Steak
1h 30min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Soubise Sauce
30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min