Dispositivos e acessórios
Beef Wellington
Preparação 30min
Total 10h 10min
8 porties
Ingredientes
Beef Wellington
-
ossenhaas (2 stuks - 397,5 g / stuk)795 g
-
extra vergine olijfolie100 g
-
mosterd60 g
-
teentjes knoflook geschild2
-
sjalot in stukken45 g
-
verse bruine paddenstoelen395 g
-
verse champignons de Paris200 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
verse tijm enkel de bladeren5 takjes
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
paté (opcional) verzacht85 g
-
bladerdeeg2 vellen
-
eierdooiers losgeklopt2
-
fleur de sel1 tl
Saus
-
ossenhaas filet mignon stuk, in stukken (4 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
boter30 g
-
rode wijnazijn2 tl
-
rode wijn bv. Merlot of Cabernet755 g
-
zwarte peperkorrels12
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm enkel de bladeren, en iets meer om af te werken3 takjes
-
500 g waterrunderbouillon500 g
-
maïzena (zetmeel)2 el
-
zout½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1510 mg
Proteína
37 g
Energia
3012 kJ /
720 kcal
Gordura
49 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Concord druivenparels met champagne
Nenhuma avaliação
Chocolade babka
3h
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Curryworst en linzen
1h
Romige Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação