Dispositivos e acessórios
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Preparação 1h
Total 2h 30min
8 porties
Ingredientes
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1067.3 mg
Proteína
29.8 g
Energia
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Gordura
31.5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
12.6 g
Hidratos de carbono
3.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Vanille Yoghurt
Nenhuma avaliação
Boter plank met spinaziepesto
10min
Cholent
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Karamel parfait
Nenhuma avaliação
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Kippennoedelsoep
1h 35min
XXL kip pastei
1h 55min
Miso Udon Noedels
20min