Dispositivos e acessórios
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Preparação 40min
Total 7h 30min
10 porties
Ingredientes
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (opcional) zwart-wit
-
microgreens (opcional)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
583.7 mg
Proteína
10.4 g
Energia
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
13.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Vegan mayonaise
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nenhuma avaliação
Vegan kaas dip
40min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação