Dispositivos e acessórios
Fruit and Nut Bread
Preparação 15min
Total 2h 30min
16 slices
Ingredientes
-
2 oz rapadura sugar, optionaljaggery sugar optional2 oz
-
18 ½ oz green tea, dividedwater divided18 ½ oz
-
active dry yeast (1 packet)2 ¼ tsp
-
whole wheat flour10 oz
-
spelt flour5 ½ oz
-
rye flour dark6 oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
whole pecans3 oz
-
candied orange peel3 oz
-
7 oz dried cranberriesraisins7 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
152.6 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1008.2 kJ /
241 kcal
Gordura
4.5 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
45.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eating Well Healthy Gut
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Granola
55min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Almond Milk (Metric)
1h 20min
Sourdough Baguettes
15h
Frozen Coconut Lime Cake
8h 25min
Blackberry Frozen Yogurt
12h 5min
Rye bread rolls
12h
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2h 30min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Peanut Butter
5min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min