Dispositivos e acessórios
Focaccia with Rosemary and Honey
Preparação 10min
Total 1h 10min
16 pieces
Ingredientes
Dough
-
water13 ½ oz
-
bread flour22 oz
-
1 oz fresh yeastdried instant yeast5 tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
Topping
-
extra virgin olive oil3 oz
-
water3 tbsp
-
3 oz agave, plus extra to drizzlehoney plus extra to drizzle3 oz
-
salt1 ½ tsp
-
dried chili flakes (opcional)1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, to sprinkle2 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
374 mg
Proteína
8 g
Energia
1042 kJ /
249 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Bread Basics
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Focaccia with Onions
1h 30min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40min
Dark Chocolate Sauce
5min
Chocolate Hazelnut Spread
45min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min
Sandwich Bread
3h
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Farmhouse White Sandwich Bread
1h 30min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Snickerdoodles
25min
Biscuits
40min