Dispositivos e acessórios
Boterhammen met spinazie pesto
Preparação 25min
Total 1h 55min
6 porties
Ingredientes
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
506 mg
Proteína
17 g
Energia
2801 kJ /
669 kcal
Gordura
38 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Carnaval
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Sunrise smoothie
10min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nenhuma avaliação
Gin en lavendelijs
14h 35min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Popeye's power bowl met bramen
Nenhuma avaliação
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Snelle kaassoufflés
45min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min