Dispositivos e acessórios
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
large eggs4
-
lemon juice2 oz
-
unsalted butter1 oz
-
yellow onions2 oz
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
white rice3 ½ oz
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)3 oz
-
salt to taste½ tsp
-
chicken stock48 oz
-
8 oz rotisserie chicken, shreddedcooked chicken shredded8 oz
-
fresh dill to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
crusty bread to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
948.9 mg
Proteína
33.6 g
Energia
1997.7 kJ /
477.5 kcal
Gordura
20.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Steamed Rice
25min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Lemon Garlic Chicken
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Steamed Shrimp
20min
Shrimp Scampi
40min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Creamed Spinach
30min
Chicken Salad Sandwich
15min