![Avgolemono (Greek-style Chicken Soup) Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4b5581b251b0c17812083e3288e7328d/Derivates/70ce498b9f430c4f34d38f7cfa995ef8bbcd6f38.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 large eggs
- 2 oz lemon juice
- 1 oz unsalted butter
- 2 oz yellow onions
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz white rice
- 3 oz carrots, sliced into rounds (¼ in. thick)
- ½ tsp salt, to taste
- 48 oz chicken stock
-
8
oz cooked chicken, shredded
ou 8 oz rotisserie chicken, shredded - fresh dill, to garnish
- lemon, sliced, to garnish
- crusty bread, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1997.7 kJ / 477.5 kcal
- Proteína
- 33.6 g
- Hidratos de carbono
- 37.5 g
- Gordura
- 20.3 g
- Gordura saturada
- 7.9 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sódio
- 948.9 mg
Receitas alternativas
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Beef Stroganoff
40min
Loaded Potato Soup
30min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1u. 10min
Steamed Egg Cups
20min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min