Dispositivos e acessórios
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (opcional) geraspt (zie tip)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
42.5 g
Energia
2500 kJ /
598.2 kcal
Gordura
31 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black Collection
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Vanillevla met rabarber
50min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Nenhuma avaliação
Omelet Caprese
30min
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Scandinavische hamburger
4h 10min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min