Dispositivos e acessórios
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (opcional) geraspt (zie tip)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
42.5 g
Energia
2500 kJ /
598.2 kcal
Gordura
31 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Black Collection
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Pad Thai
45min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nenhuma avaliação
Tunesische Chorba
45min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nenhuma avaliação
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min