Dispositivos e acessórios
Beef Goulash
Preparação 15min
Total 2h 45min
6 portions
Ingredientes
-
oil20 g
-
pickled pearl onions drained200 g
-
stewing steak diced (2 cm), patted dry with paper towels600 g
-
200 g low-alcohol beermalt beer (German, low-alcohol)200 g
-
water230 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cranberry sauce2 Tbsp
-
mustard1 tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
celeriac diced (1.5 cm)200 g
-
carrots diced (5 mm)200 g
-
cornflour20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23 g
Energia
1146 kJ /
274 kcal
Gordura
12 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook and Sous-vide
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Venison and Potato Goulash
50min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Beef Stroganoff
1h
Rice with Duck
1h 5min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Chicken Étouffée
45min
Beef in Stout
1h 40min