Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g oil
- 200 g pickled pearl onions, drained
- 600 g stewing steak, diced (2 cm), patted dry with paper towels
-
200
g malt beer (German, low-alcohol)
ou 200 g low-alcohol beer - 230 g water
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp beef stock paste, homemade - 2 Tbsp cranberry sauce
- 1 tsp mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g celeriac, diced (1.5 cm)
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 20 g cornflour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1146 kJ / 274 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 3.3 g
Receitas alternativas
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min