Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g oil
- 200 g pickled pearl onions, drained
- 600 g stewing steak, diced (2 cm), patted dry with paper towels
-
200
g malt beer (German, low-alcohol)
ou 200 g low-alcohol beer - 230 g water
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp beef stock paste, homemade - 2 Tbsp cranberry sauce
- 1 tsp mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g celeriac, diced (1.5 cm)
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 20 g cornflour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1146 kJ / 274 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 3.3 g
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1 Std.
Lamb Stew
50 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Rice with Duck
1h 5min
Chicken Cacciatore
50 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min