Dispositivos e acessórios
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Preparação 20min
Total 2h 20min
24 stuks
Ingredientes
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1 g
Energia
104 kJ /
25 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
lagere GI
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Green Godess Salade
20min
Horror punch
20min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Brioche
5h
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Mango mojito
15min
Pistache Moelleux
30min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Zachte Appelcake
50min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Zoete Aardappel Brood
5h 25min