Dispositivos e acessórios
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Preparação 20min
Total 2h 20min
24 stuks
Ingredientes
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1 g
Energia
104 kJ /
25 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
lagere GI
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ananas Dessert met Meringue
25min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Gestoomde spinaziecake
35min
Aardappelpuree en merguez
Nenhuma avaliação
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Krokante olijven
1h 30min