Dispositivos e acessórios
Rucola taart
Preparação 15min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
sinaasappel½
-
bloem en iets meer voor het werkblad150 g
-
halfgezouten boter75 g
-
water50 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
uien gehalveerd70 g
-
tomaten gepeld en ontpit400 g
-
vers laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
olijfolie10 g
-
mozzarella in dunne plakjes100 g
-
rucola50 g
-
gedroogde ham type Serrano6 sneetjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
14.8 g
Energia
1292 kJ /
309 kcal
Gordura
17.8 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Leve de lente
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade Moelleux
15min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Nenhuma avaliação
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Chili non Carne
1h
Burrito ontbijt
Nenhuma avaliação
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Azteca taart
1h
Viscurry
35min