Dispositivos e acessórios
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2.7 mg
Proteína
1 g
Energia
686.8 kJ /
164.2 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Potato cakes
45min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Pasta primavera
1h
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Sunday morning breakky bake
1h 15min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min