Versões compatíveis
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vanilla cashew cream
- 150 g raw cashews (see Tips)
- ¼ tsp vanilla bean paste
- 80 g water
- 1 tbsp rice malt syrup
Crumble
- 50 g raw almonds (see Tips)
- 50 g rolled oats
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 20 g coconut oil
Apple, rhubarb and goji berry compote
- 500 g rhubarb, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 Pink Lady apple, cored and cut into quarters
- 50 g freshly squeezed orange juice
- 30 - 60 g rice malt syrup
- 1 vanilla bean, split into halves lengthways, with seeds scraped
- 2 tbsp dried goji berries
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2369 kJ / 564 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 32 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 25.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Prune and orange stuffing
10 Min
Fruity pear mince tarts
2u. 30min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Apple sauce
20min
Pear and peach crumble
50 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Rhubarb crumble
45 min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min