Versões compatíveis
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vanilla cashew cream
- 150 g raw cashews (see Tips)
- ¼ tsp vanilla bean paste
- 80 g water
- 1 tbsp rice malt syrup
Crumble
- 50 g raw almonds (see Tips)
- 50 g rolled oats
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 20 g coconut oil
Apple, rhubarb and goji berry compote
- 500 g rhubarb, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 Pink Lady apple, cored and cut into quarters
- 50 g freshly squeezed orange juice
- 30 - 60 g rice malt syrup
- 1 vanilla bean, split into halves lengthways, with seeds scraped
- 2 tbsp dried goji berries
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2369 kJ / 564 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 32 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 25.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Fruit scones
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Rhubarb crumble
45min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Basil pesto
10 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Fig and apricot tea bread
1 godz. 30 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Pear and peach crumble
50min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min