Dispositivos e acessórios
Gluten free plain flour
Preparação 5min
Total 5min
600 g
Ingredientes
-
white quinoa200 g
-
chia seeds100 g
-
arrowroot flour100 g
-
cornflour200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 600 g
Sódio
28 mg
Proteína
58.6 g
Energia
9660.9 kJ /
2309 kcal
Gordura
50.2 g
Fibra
66.4 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
399.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free baking
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free tortillas
40 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min