Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes

Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes

4.4 9 avaliações
Preparação 20min
Total 8h 20min
10 portions

Ingredientes

Ice cream
  • oat milk
    500 g
  • coconut cream
    200 g
  • coconut sugar
    100 g
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • arrowroot flour
    1 tbsp
  • salt
    1 pinch
Crêpes
  • plain flour
    250 g
  • baking powder
    ¼ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • eggs
    2
  • apple cider vinegar
    2 tsp
  • vegetable oil
    60 g
  • water (see Tips)
    500 g
Assembly
  • pure maple syrup to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 286.7 kcal / 1204.3 kJ
Proteína 6.7 g
Gordura 13.1 g
Hidratos de carbono 35.3 g
Fibra 1.8 g
Gordura saturada 5.2 g
Sódio 140.5 mg

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