Versões compatíveis
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Ice cream
- 500 g oat milk
- 200 g coconut cream
- 100 g coconut sugar
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp arrowroot flour
- 1 pinch salt
Crêpes
- 250 g plain flour
- ¼ tsp baking powder
- ½ tsp salt
- 2 eggs
- 2 tsp apple cider vinegar
- 60 g vegetable oil
- 500 g water (see Tips)
Assembly
- pure maple syrup, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1204.3 kJ / 286.7 kcal
- Proteína
- 6.7 g
- Hidratos de carbono
- 35.3 g
- Gordura
- 13.1 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sódio
- 140.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Coconut Yoghurt
32h 30min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Tofu 'sour cream'
5 min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free self-raising flour
10 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free plain flour
5 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free flour mix
10 min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min