Dispositivos e acessórios
Gluten free sourdough bread
Preparação 1h 20min
Total 192h 20min
15 slices
Ingredientes
Gluten free sourdough starter
-
buckwheat flour plus an additional 150 g as needed200 g
-
filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed280 g
Gluten free sourdough bread
-
olive oil spray for greasing
-
brown rice flour (see Tips)240 g
-
buckwheat flour (see Tips)180 g
-
arrowroot flour70 g
-
white chia seeds40 g
-
xanthan gum1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
raw sugar2 tsp
-
eggs2
-
warm water plus an additional 700 g for baking300 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Sódio
239.6 mg
Proteína
5.7 g
Energia
678.3 kJ /
161.5 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
25.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free baking powder
5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Almond thins
25min
Gluten free pizza base
35min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min