Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gluten free sourdough starter
- 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
- 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
Gluten free sourdough bread
- olive oil spray, for greasing
- 240 g brown rice flour (see Tips)
- 180 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 40 g white chia seeds
- 1 tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp raw sugar
- 2 eggs
- 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 678.3 kJ / 161.5 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Hidratos de carbono
- 25.6 g
- Gordura
- 2.8 g
- Gordura saturada
- 0.5 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sódio
- 239.6 mg
Receitas alternativas
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min.
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Gluten free flour mix
10min
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Buckwheat and almond slider buns
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Chia and pepita gluten free loaf
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Buckwheat bread
2u. 5min