Dispositivos e acessórios
Tarbot met salsasaus
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
36.8 g
Energia
2622 kJ /
627 kcal
Gordura
37.3 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Leve de lente
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Levercake
1h 50min
Groen gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Kip met citroen
50min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Kabeljauw met citrusboter
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min