Dispositivos e acessórios
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Preparação 20min
Total 35min
6 porties
Ingredientes
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcional)½ - ¾ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
563 mg
Proteína
29 g
Energia
2199 kJ /
526 kcal
Gordura
35 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend®
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Nenhuma avaliação
Zalm met waterkerskorst
Nenhuma avaliação
Spaghetti carbonara
40min
Hartenbroodjes
1h
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nenhuma avaliação
Chili con carne
40min
200 g prei fruiten
20min
Steak tartaar
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min