Beef Stew with Cauliflower Mash
TM6 TM5

Beef Stew with Cauliflower Mash

4.2 (31 avaliações )

Ingredientes

Cauliflower Mash

  • 800 g cauliflower, cut in florets (2-3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 50 g milk
  • ½ tsp rock salt, adjust to taste
  • 1 tsp ground black pepper, adjust to taste
  • 25 g butter
  • 25 g Parmesan cheese, grated

Beef Stew

  • 200 g yellow onions, cut in quarters
  • 10 g garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 700 g beef chuck, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
  • 200 g beef stock
    ou vegetable stock
  • 200 g red wine
    ou cranberry juice, no sugar
  • 250 g carrots, cut in slices (1 cm)
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 80 g tomato paste
  • 3 dried bay leaves
  • 1 - 2 tsp rock salt, adjust to taste
  • 2 tsp ground black pepper, adjust to taste
  • 1 tbsp all purpose flour
  • 150 g button mushrooms, cut in quarters
  • 200 g potatoes, cut in cubes (3 cm x 3 cm)
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1932 kJ / 462 kcal
Proteína
40 g
Hidratos de carbono
49 g
Gordura
15 g
Gordura saturada
6 g
Fibra
9 g
Sódio
1949 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas