Dispositivos e acessórios
Lemongrass Beef Salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
lettuce sliced (1-2 cm)300 g
-
fresh mint leaves20 g
-
fresh coriander cut in pieces (2 cm)20 g
-
water150 g
-
cornflour10 g
-
peanuts, roasted, salted or unsalted60 g
-
onions cut in wedges ( approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut in strips (6 cm x 1 cm)350 g
-
fresh lemon grass cut in diagonal slices (approx. 1-2 mm)30 g
-
fish sauce20 g
-
honey10 g
-
sesame oil10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sriracha saucechilli oil (opcional)1 tsp
-
red chilli thinly sliced (approx. 1-2 mm)1
-
lime cut in wedges1
-
baguette cut in diagonal slices (approx. 1-2 cm)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
903.9 mg
Proteína
32.7 g
Energia
2708.7 kJ /
647.4 kcal
Gordura
33 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
59.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarian Fusion
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Shakshuka
50min
Salmon Miso Soup
30min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min
Miso Marinade
10min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Korean Ramen with Tofu
50min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min