Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)

Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • peanuts, roasted, salted
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • water
    540 g
  • fish sauce
    40 g
  • freshly squeezed lime juice
    30 g
  • caster sugar
    40 g
  • chicken breasts cut in pieces (5 cm)
    400 g
  • white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
    200 g
  • red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
    100 g
  • red onion halved vertically
    50 g
  • carrots
    100 g
  • fresh mint leaves
    16
  • fresh chilli thinly sliced
    1
  • fresh coriander leaves
    2 Tbsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 893.4 mg
Proteína 29.6 g
Energia 1675.4 kJ / 400.5 kcal
Gordura 21.8 g
Fibra 5.1 g
Gordura saturada 4.3 g
Hidratos de carbono 24.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...