Dispositivos e acessórios
Mardi Gras Meatballs
Preparação 20min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Meatballs
-
bread torn in pieces60 g
-
onions quartered120 g
-
500 g pork mince, broken in piecesbeef mince broken in pieces500 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour for dusting
Sauce
-
onions quartered120 g
-
vegetable oil4 Tbsp
-
celery stalks cut in pieces (5 cm)3
-
green pepper cut in eighths1
-
red pepper cut in eighths1
-
garlic clove1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
pomegranate molasses1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
2 dried bay leavesdried bay leaves ground1 pinch
-
Tabasco® sauce to taste2 - 3 drops
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves (opcional) roughly chopped, for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
34 g
Energia
1784 kJ /
427 kcal
Gordura
21 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deep South and Cajun
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Chicken Enchiladas
1h
Chicken Étouffée
45min
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Butter Chicken
50min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Chicken Jalfrezi
1h
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h