Dispositivos e acessórios
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Preparação 15min
Total 3h 25min
6 porties
Ingredientes
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
216.8 mg
Proteína
79.7 g
Energia
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Gordura
59.7 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ouders verwennen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pompoen baba ganoush
35min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus
15min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Vichyssoise met pasta
35min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min