Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
Preparação 5min
Total 15min
300 g
Ingredientes
-
500 g wody
-
300 g kapusty białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
24.7 mg
Proteína
1.3 g
Energia
104.6 kJ /
25 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Mizeria z grubo krojonych ogórków (TM6, TM7)
10 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30 min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Rumienienie szparagów
20 min