Dispositivos e acessórios
Turkse moussaka
Preparação 30min
Total 1h 10min
6 porties
Ingredientes
-
aubergines in schijfjes (1 cm)400 g
-
aardappelen medium, in schijfjes (1 cm)400 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenpuree20 g
-
600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 portiesrundergehakt verdeeld in 4-5 porties600 g
-
water150 g
-
verse tomaten gepeld, in stukken (2-3 cm)500 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
tomaat in stukken (0,5 cm)1
-
groene paprika in stukken (3-4 cm)1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
24 g
Energia
1472.5 kJ /
351.4 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkers uit Turkije
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Moussaka met linzen
2h 20min
Fideuá van groenten
40min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Gevulde groenten
1h 20min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Nenhuma avaliação
Koken van bulgur
35min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Mediterrane visschotel
1h 30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Tikka Masala van Bloemkool
30min